220-245 sutta Suomessa

Luonnonvarakeskuksen mukaan, Tammikuussa 2015 Suomessa asui 220-245 sutta. Helmikuussa 2014 on ollut 140-155 yksilöä. LuKe:n mukaan, normaalin kannankasvun myötä, Suomessa pitäisi tällä hetkellä olla n. 700 sutta.

Lähde: http://www.luke.fi/tiedote/susien-maara-lisaantyi-reilusti-viime-vuodesta/


Uutinen

puuttuu?

 

Klikkaa ja lähetä

meille uutisvinki!